Jongeren

Werk jij met Groningse jongeren? Wees welkom op onze bijeenkomst over jongeren die de vele nadelige gevolgen van de gaswinning ondervinden! We horen graag via jullie welke problemen er spelen, en vooral; wat zijn goede oplossingen? Welke veranderingen zijn nodig?
LET OP! Deze bijeenkomst is georganiseerd voor ‘werkers in het veld’. Voor jongeren van 12 tot 18 jaar zal er een apart evenement georganiseerd worden in het najaar!

Waar?
EM2 Venue – Suikerlaan 6, Groningen
Wanneer?
Zaterdag 3 september om 15:00 uur

Gebruik het onderstaande contactformulier om je op te geven voor de bijeenkomst.

Gespreksleider: Raymond in het Veld

We gaan graag in gesprek met ‘werkers in het veld’ – professionals die beroepsmatig in contact komen met de Groningse jongeren. Er staan drie vragen centraal waar we gezamenlijk antwoord op willen vinden:

– Hoe bereiken en betrekken we jongeren?
– Hoe kunnen we iets voor hen betekenen?
– Wat is hun toekomstvisie?


Tijdens de bijeenkomst formuleren we, net als bij de andere bijeenkomsten, eisen die worden opgenomen in de eisenlijst voor Groningen, die op 16 september wordt gepresenteerd op de Grote Markt.
Maar.. Alle input nemen we ook mee voor het organiseren van een evenement – voor en door – jongeren in bevingsgebied! Dit zal in het najaar gaan plaatsvinden. Meer info volgt later, wordt vervolgd.

    Registreer voor Thema bijeenkomst Jongeren

    Thema bijeenkomsten: